Acties tbv

Stichting de Benen Nemen

Namens de kinderen met een beenamputatie uit de Derde Wereld willen iedereen bedanken voor de acties. Ook actie houden voor de stichting [klik hier]

NU doneren

kleine bedragen voor ons

van grote waarden.

UW STEUN IS WELKOM

of steun ons zo

Bekijk de trailer van voorlichtingsfilm voor Stichting de Benen Nemen over hoe het is om te leven met een been-prothese. 

Belangstelling voor de hele film [klik hier]

Lotgenoten

Lotgenoten    
Een amputatie van een been is een ingrijpende gebeurtenis in je leven. Iedere persoon verwerkt dit op een andere manier. Praten met lotgenoten kan een belangrijke, positieve bijdrage hebben in het verwerken van de pijn, het leed en de gevolgen van een beenamputatie. Soms is een ‘luisterend oor’ al voldoende. Soms zijn er ook onbeantwoorde vragen en wil je meer informatie.

Zoals u elders op de website heeft kunnen lezen, richt Stichting de Benen Nemen zich in de toekomst uitsluitend op de belangen van geamputeerde kinderen in de 3e Wereld.

Voor vragen en lotgenotencontact van Nederlandse geamputeerden verwijzen wij u graag naar de Landelijke Vereniging van Geamputeerden. www.lvvg.nlDeze jongen heeft letterlijk passende zorg ontvangen tijdens zijn jeugd. Voor kinderen in de 3e wereld is dit niet vanzelfsprekend. Daar zet Stichting de Benen Nemen zich voor in, dankzij uw hulp.