Acties tbv

Stichting de Benen Nemen

Namens de kinderen met een beenamputatie uit de Derde Wereld willen iedereen bedanken voor de acties. Ook actie houden voor de stichting [klik hier]

NU doneren

kleine bedragen voor ons

van grote waarden.

UW STEUN IS WELKOM

of steun ons zo

Bekijk de trailer van voorlichtingsfilm voor Stichting de Benen Nemen over hoe het is om te leven met een been-prothese. 

Belangstelling voor de hele film [klik hier]

Donateursdag 2002

Deze dag stond o.a. in het teken van de reis naar Benin. Ook zijn op deze dag een aantal medewerkers van de stichting en de medewerkers van Coins for Care in het zonnetje gezet.
Om half twee was de ontvangst met Koffie en Thee voor de donateurs, vrijwilligers van Coins for Care en de overige belangstellenden. Tevens bestond er de gelegenheid om de foto's te bekijken van de reis naar Benin.

Na het welkomstwoord van de voorzitter volgde de inleiding en de film van de reis naar Benin. Na de pauze konden er vragen worden gesteld en kon men wederom de foto's van Benin bekijken.

Rond  vier uur werden de vrijwillgers van Coins for Care in het zonnetje gezet en ontvingen zij een mooie bos bloemen als dank voor hun inzet. Al met al mag deze dag een zeer gezellige en geslaagde dag genoemd worden.