Acties tbv

Stichting de Benen Nemen

Namens de kinderen met een beenamputatie uit de Derde Wereld willen iedereen bedanken voor de acties. Ook actie houden voor de stichting [klik hier]

NU doneren

kleine bedragen voor ons

van grote waarden.

UW STEUN IS WELKOM

of steun ons zo

Bekijk de trailer van voorlichtingsfilm voor Stichting de Benen Nemen over hoe het is om te leven met een been-prothese. 

Belangstelling voor de hele film [klik hier]

Uitreiking Telepuzzel 2002

Op 16 April 2002 bezocht de Stichting de laatste trekking van de Telepuzzel (de Telegraaf). Onderstaand een korte foto impressie.

De Telegraaf organiseerde in de winter van 2002 wederom de Telepuzzel. Een puzzelactie van september tot maart,waar fantastische prijzen te verdienen vielen.
De extra postzegels die bijgeplakt werden gingen naar het Goede Doel. Stichting De Benen Nemen was uitgenodigd om de laatste trekking van de puzzelactie bij te wonen en ontving 10% van de baten van de actie. In zijn openingsrede bedankte hoofdredacteur mr. Johan Olde Kalter niet alleen de sponsors, maar vooral de trouwe puzzelaars die de Telegraafpuzzel weer tot een succes maakten.

Vervolgens gaven de voorzitters van de Stichtingen een korte uiteenzetting over het doel en de doelbesteding van hun Stichting.

Onder het genot van een heerlijk glas Lanson-champagne en een hapje ontvingen de afgevaardigden van alle Stichtingen een leuk aandenken in de vorm van een knuffel, een z.g. “Tuttel”.