Acties tbv

Stichting de Benen Nemen

Namens de kinderen met een beenamputatie uit de Derde Wereld willen iedereen bedanken voor de acties. Ook actie houden voor de stichting [klik hier]

NU doneren

kleine bedragen voor ons

van grote waarden.

UW STEUN IS WELKOM

of steun ons zo

Bekijk de trailer van voorlichtingsfilm voor Stichting de Benen Nemen over hoe het is om te leven met een been-prothese. 

Belangstelling voor de hele film [klik hier]

Stichting De Benen Nemen brengt kinderen met amputatie in beweging.

Stichting De Benen Nemen is opgericht op 28 mei 1999. De organisatie bestaat geheel uit vrijwilligers. Stichting de Benen Nemen biedt hulp aan kinderen met een beenamputatie in ontwikkelingslanden. Op de website vindt u een overzicht van de projecten die wij ondersteunen. Wij steunen voornamelijk projecten in gebieden die buiten het gezichtsveld van grote hulporganisaties vallen. Uw steun is welkom! U kunt ons eenvoudig steunen met een donatie op NL05 INGB 0008287222.

Voorbereidingen Zeildag 2022

Afbeelding1Stichting De Benen Nemen treft samen met Korter maar Krachtig en DennisvanderZeijden Foundation de voorbereidingen voor het jaarlijkse zeilweekend! Vorig jaar kon het weekend niet doorgaan, maar we hebben er alle vertrouwen in dat we de sportieve doorzetters met een beperking komend jaar wel weer kunnen ontvangen op het mooie eiland in Loosdrecht. Wil je meezeilen, infomeer naar de mogelijkheden. Het zeilweekend staat gepland voor 22 en 23 april 2022. 

Robinson Crusoe eiland Sailwise