Acties tbv

Stichting de Benen Nemen

Namens de kinderen met een beenamputatie uit de Derde Wereld willen iedereen bedanken voor de acties. Ook actie houden voor de stichting [klik hier]

NU doneren

kleine bedragen voor ons

van grote waarden.

UW STEUN IS WELKOM

of steun ons zo

Bekijk de trailer van voorlichtingsfilm voor Stichting de Benen Nemen over hoe het is om te leven met een been-prothese. 

Belangstelling voor de hele film [klik hier]

Stichting De Benen Nemen brengt kinderen met amputatie in beweging.

Stichting De Benen Nemen is opgericht op 28 mei 1999. De organisatie bestaat geheel uit vrijwilligers. Stichting de Benen Nemen biedt hulp aan kinderen met een beenamputatie in ontwikkelingslanden. Op de website vindt u een overzicht van de projecten die wij ondersteunen. Wij steunen voornamelijk projecten in gebieden die buiten het gezichtsveld van grote hulporganisaties vallen. Uw steun is welkom! U kunt ons eenvoudig steunen met een donatie op NL05 INGB 0008287222.

Kliniek in Tunja, Colombia officieel geopend

Vol trots en nadat alle formaliteiten afgerond waren kon de klinik Profort in Tunja, Colombia op 12 februari 2021 dan eindelijk officeel geopend worden. Door corona was de opening niet alleen enorm vertraagd, maar kon die ook niet met alle genodigden ter plekke plaats vinden. Jammer, natuurlijk, maar de organisatie deed er alles aan om online het vreugdevolle gevoel over te brengen. Stichting De Benen Nemen heeft, naast de donatie van de oven voor het vervaardigen van proteses, ook een bedrag beschikbaar gesteld voor de behandeling van de eerste 3 kinderen. De cheque hiervoor met een impossant bedrag werd aan Edilberto overhandigd tijdens de opening. 

IMG 20210312 WA0008

 

IMG 20210305 WA0000