Acties tbv

Stichting de Benen Nemen

Namens de kinderen met een beenamputatie uit de Derde Wereld willen iedereen bedanken voor de acties. Ook actie houden voor de stichting [klik hier]

NU doneren

kleine bedragen voor ons

van grote waarden.

UW STEUN IS WELKOM

of steun ons zo

Bekijk de trailer van voorlichtingsfilm voor Stichting de Benen Nemen over hoe het is om te leven met een been-prothese. 

Belangstelling voor de hele film [klik hier]

Stichting De Benen Nemen brengt kinderen met amputatie in beweging.

Stichting De Benen Nemen is opgericht op 28 mei 1999. De organisatie bestaat geheel uit vrijwilligers. Stichting de Benen Nemen biedt hulp aan kinderen met een beenamputatie in ontwikkelingslanden. Op de website vindt u een overzicht van de projecten die wij ondersteunen. Wij steunen voornamelijk projecten in gebieden die buiten het gezichtsveld van grote hulporganisaties vallen. Uw steun is welkom! U kunt ons eenvoudig steunen met een donatie op NL05 INGB 0008287222.

ZEIL-CLINIC 2018

DVDZ2018

In het weekend van 20 & 21 april jl. vond de jaarlijkse Zeil-Clinic ism met de Dennis van der Zeijden foundation en de Stichting Korter maar krachtig plaats op het Robinson Crusoe eiland, dat zich midden op de Loosdrechtse plassen bevindt.

        

Het was - mede door het mooie zonnige weer - een ontzettend leuk en goed georganiseerd weekend, waar 35 personen uiit heel Nederland aan aan hebben deelgenomen. 

Foto's via de website van de Dennis van der Zeijden foundation: http://www.dennisvanderzeijden.nl/