Acties tbv

Stichting de Benen Nemen

Namens de kinderen met een beenamputatie uit de Derde Wereld willen iedereen bedanken voor de acties. Ook actie houden voor de stichting [klik hier]

NU doneren

kleine bedragen voor ons

van grote waarden.

UW STEUN IS WELKOM

of steun ons zo

Bekijk de trailer van voorlichtingsfilm voor Stichting de Benen Nemen over hoe het is om te leven met een been-prothese. 

Belangstelling voor de hele film [klik hier]

Stichting De Benen Nemen brengt kinderen met amputatie in beweging.

Stichting De Benen Nemen is opgericht op 28 mei 1999. De organisatie bestaat geheel uit vrijwilligers. Stichting de Benen Nemen biedt hulp aan kinderen met een beenamputatie in ontwikkelingslanden. Op de website vindt u een overzicht van de projecten die wij ondersteunen. Wij steunen voornamelijk projecten in gebieden die buiten het gezichtsveld van grote hulporganisaties vallen. Uw steun is welkom! U kunt ons eenvoudig steunen met een donatie op NL05 INGB 0008287222.

Watersport vakantie krijgt 5 STERREN van deelnemers!

De Watersport Mini Vakantie was ook in 2017 een groot succes.  Het programma was uitgebreid met een overnachtingsmogelijkheid op het eiland 'Robinson Crusoe'. Deelnemers die zelf een lichamelijk beperking hadden (zoals een beenprothese of amputatie) genoten van het prachtige eiland, het watersporten en de gezelligheid 's-avonds na het zeilen. 

 

Het kampvuur werd dit jaar binnen aangestoken, en de worstjes werden gebraden in de koekenpan. Door de deelnemers werd het weer hoog gewaardeerd.