Acties tbv

Stichting de Benen Nemen

Namens de kinderen met een beenamputatie uit de Derde Wereld willen iedereen bedanken voor de acties. Ook actie houden voor de stichting [klik hier]

NU doneren

kleine bedragen voor ons

van grote waarden.

UW STEUN IS WELKOM

of steun ons zo

Bekijk de trailer van voorlichtingsfilm voor Stichting de Benen Nemen over hoe het is om te leven met een been-prothese. 

Belangstelling voor de hele film [klik hier]

Stichting De Benen Nemen brengt kinderen met amputatie in beweging.

Stichting De Benen Nemen is opgericht op 28 mei 1999. De organisatie bestaat geheel uit vrijwilligers. Stichting de Benen Nemen biedt hulp aan kinderen met een beenamputatie in ontwikkelingslanden. Op de website vindt u een overzicht van de projecten die wij ondersteunen. Wij steunen voornamelijk projecten in gebieden die buiten het gezichtsveld van grote hulporganisaties vallen. Uw steun is welkom! U kunt ons eenvoudig steunen met een donatie op NL05 INGB 0008287222.

Jaarverslag 2020

U heeft recht om te zien waar uw schenking blijft

Onze organisatie Stichting De Benen Nemen werkt graag zo transparant mogelijk. We werken met kleinschaligeprojecten voor kinderen en willen graag zelf ook zien of deze effectief zijn. Als donateur heeft u recht om te zien waar uw schenking blijft. Daarom bieden wij jaarlijks een jaarverslag zoals nu over 2020 aan. Heeft u dan alsnog vragen neemt u dan contact op met ons bestuur op.  

De verslagen zijn allemaal in pfd. klik op >> Jaarverslag 2020

Hier bieden wij u alle jaarverslagen van de Stichting De Benen Nemen aan.

We willen aan u als sponsor, schenker, donateur uiteraard Hartelijk Danken voor de ondersteuning.